Ons adres:
Groeningerplein 2
2140 Borgerhout
gsm: 0479 444 570  of  tel: 03 272 03 30

 

Sering vzw bevindt zich op het Groeningerplein, naast het wijkkantoor van Borgerhout.
Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot vrijdag tussen 9u30 en 17u00.

 

Kom je met het openbaar vervoer:

Vanuit de stad is Sering makkelijk te bereiken met bus 23.  De halte is “Ooievaarstraat” in de Kerkstraat/Pothoekstraat. Ga de Ooievaarstraat door tot aan het Groeningerplein. 

Neem de trein tot station Antwerpen-Centraal of een bus van De Lijn tot terminus Fr. Rooseveltplaats. In de Gemeentestraat of ter hoogte van het K. Astridplein (overzijde station) neem je lijn 23, richting Luchtbal. Stap af aan de halteOoievaarstraat” in de Kerkstraat/Pothoekstraat. Ga de Ooievaarstraat door tot aan het Groeningerplein.

Neem de trein tot station Antwerpen-Berchem en van daar met bus 30 van De Lijn richting St-Jansplein tot de halte Groeningerplein. Deze halte bevindt zich op het Groeningerplein.

Kom je te voet of met de fiets:

Komende van de stad/centraal station, wandel door de Carnotstraat en sla links af naar de Kerkstraat. De 7de straat aan je rechterkant is de Ooievaarstraat, die leidt je direct naar het Groeningerplein.

Kom je met de wagen:

Komende van het centrum en/of westelijk gelegen stadsdelen:
rij via Plantin en Moretuslei richting Deurne, sla linksaf in de Montenstraat en volg de Sergeyselsstraat, rond het oude gemeentehuis van Borgerhout, de Eliaertstraat en sla linksaf op de Turnhoutse Baan.  Aan de eerstvolgende verkeerslichten sla je rechtsaf in de Helmstraat en volg deze tot je aan je linkerkant de Van Montfortstraat ziet (= 7de straat). Hier inslaan, deze geeft uit op het Groeningerplein.

Alternatief is rijden via het De Coninckplein:
Lange Beeldekensstraat volgen, aan de lichten oversteken naar de Sommestraat en rechts volgen naar de Turckstraat. Vervolgens rechts naar de Kersbeekstraat, deze geeft uit op het Groeningerplein.


Via de ring R1/E19 noordwaarts:
neem afrit 2 “Deurne”, aan de lichten links afslaan en onder de brug door rijden (= Schijnpoortweg). Onder de volgende brug links voorsorteren (hier kruis je de tramsporen). Zo kom je in de Pothoekstraat.  Neem nu de 9de straat aan je linkerkant, dit is de Ooievaarstraat en die leidt je naar het Groeningerplein.

Via de ring R1/E19 zuidwaarts:
neem afrit 1 “Antwerpen Noord”, aan de lichten links afslaan (= N129, Groenendallaan), blijf deze weg volgen tot je langs het Sportpaleis komt. Daar rechts onder de brug onder de ring de Schijnpoortweg inslaan. Onder de volgende brug links voorsorteren (hier kruis je de tramsporen). Dit brengt je in de Pothoekstraat.  Neem nu de 9de straat aan je linkerkant, dit is de Ooievaarstraat en die leidt je naar het Groeningerplein. 

Voor al je vragen, stuur ons gerust een email met onderstaand formulier: