Contact
 
Captcha
(code veranderen)
 


Adres

    v.z.w. Sering
    Groeningerplein 2
    2140 Borgerhout
    Tel.: 0479 444 570

    E-mail: info@sering.be

    Telefonisch bereikbaar van maandag tot vrijdag tussen 9:30 en 17:00
    vzw Sering bevindt zich op het Groeningerplein naast het Wijkkantoor.

Latitude: 51.2201617
Longitude: 4.4382146
Sering maakt deel uit van een netwerk
van culturele bestemmingen die door
de samenwerking van Klasse/Lerarenkaart met De Lijn
gratis bereikbaar zijn voor klasgroepen.

Houders van een A-kaart met recht tot verhoogde
tegemoetkoming krijgen korting op de voorstellingen.
De ticketprijs bedraagt € 3, inclusief drankje.


Bereikbaarheid

Met het openbaar vervoer:
  • Vanuit de stad is Sering makkelijk te bereiken met bus 23. De halte is "Ooievaarstraat" in de Kerkstraat/Pothoekstraat. Ga de Ooievaarstraat door tot aan het Groeningerplein. Sering bevindt zich rechts van het wijkkantoor van Borgerhout.
  • U neemt de trein naar Antwerpen Centraal of een streekbus van De Lijn tot de terminus (Fr. Rooseveltplaats). In de Gemeentestraat of aan het Kon. Astridplein (aan de overzijde van het station) neemt u lijn 23, richting Luchtbal. Stap af  aan de halte "Ooievaarstraat". Ga de Ooievaarstraat door tot aan het Groeningerplein. Sering bevindt zich rechts van het wijkkantoor van Borgerhout.
  • U neemt de trein naar Berchem. Daar neemt u bus 34. Stap af aan halte "Drink" en sla rechtsaf de Drink op. Vervolg uw weg op de Generaal Eisenhouwerlei en dan Van Montfortstraat tot aan het Groeningerplein. Sering bevindt zich rechts van het wijkkantoor van Borgerhout.
Of te voet:
U gaat door de Carnotstraat waarna u links de Kerkstraat inslaat. De 7e straat op uw rechterkant is de Ooievaarsstraat die naar het Groeningerplein leidt. Sering bevindt zich rechts van het wijkkantoor van Borgerhout.
Met de wagen:
  •  Komende van het centrum en westelijk gelegen stadsdelen rijdt u via de Plantin en Moretuslei richting Deurne: links afslaan: Montenstraat, Sergeyselsstraat, rond het oude gemeentehuis van Borgerhout, Eliaertstraat linksaf Turnhoutse Baan, aan de volgende verkeerslichten rechtsaf: Helmstraat, afrijden tot zevende straat: links is Van Montfortstraat. ze geeft uit op het Groeningerplein.
  • of: via De Coninckplein, Lange Beeldekensstraat: op het einde bij de verkeerslichten, oversteken: Sommestraat, rechts meedraaien Turckstraat, rechts Kersbeekstraat. Deze geeft uit op het Groeningerplein.
  • Via de Ring (R1/E19 noordwaarts) neemt u afrit 2 'Deurne' waar u aan de lichten links afslaat en onder de brug door rijdt (Schijnpoortweg). Onder de volgende brug kruist u de tramsporen door links te sorteren. Op deze manier komt in de Pothoekstraat uit. Neem nu de 9e straat op uw linkerkant, de Ooievaarsstraat, die naar het Groeningerplein leidt.
  • Komende van de E 313/E34 neemt u afrit 17 'Antwerpen Centrum'. Aan de verkeerslichten steekt u de Singel over, onder de spoorweg door en dan de 3e straat rechts, Gravinstraat, die overgaat in de Borsbeekstraat en daarna in de Drossaardstraat die uitgeeft op het Groeningerplein.
  • Vanuit het Noorden (R1/E19 zuidwaarts) neemt u afrit 1 'Antwerpen Noord', waar u aan de lichten linksaf gaat (N 129, Groenendaallaan - Delbekelaan - Viaduct Schijnpoort) langs het Sportpaleis en rechts onder de brug onder de Ring de Schijnpoortweg in. Onder de volgende brug kruist u de tramsporen door links te sorteren. Op deze manier komt u in de Pothoekstraat uit. Neem nu de 9e straat op uw linkerkant, de Ooievaarsstraat, die naar het Groeningerplein leidt.