Sering vzw realiseert langlopende projecten (producties), projecten in samenwerking met of in opdracht van andere organisaties (co-producties), ook internationaal, en kortlopende projecten die leiden tot toonmomenten. Kies uit het menu hieronder om meer te weten over de voorbije producties.

De man (19-05-2007)

 
Zes meiden op Sering, onder leiding van Tania Poppe, hebben enkele maanden gewerkt aan een toneelstuk. De meeste teksten schreven ze zelf.

De spelers van het stuk krijgen allen op een dag een mysterieuze brief in hun bus. In deze brieven staan veelbetekenende herkenbare zinnen die meer vragen dan antwoorden geven. Het lijkt wel of vanaf dat moment hun leven er anders uitziet, alsof de brief hen een nieuw leven geeft, een nieuw uiterlijk, een nieuwe kijk. De brief brengt hen uiteindelijk samen. Wat er gaat gebeuren weten ze niet en ook niet waarom ze daar samen zijn. En wat is dat toch met ‘de man’… Tot het mysterie zichzelf oplost… in de laatste fabel.


naar ‘Litteken Lip’ van Peter De Buysser
Van en met Vittoria Zingariello, Stephanie Clautier, Liselot Van Olmen, Ita Terpstra, Julie Clautier en Naomi Baafi, onder leiding van Tania Poppe.

toonmomenten op 19 mei om 20u, 20 mei om 15u

Wenst U extra info over dit event? Contacteer ons.

Gallery