Sering vzw realiseert langlopende projecten (producties), projecten in samenwerking met of in opdracht van andere organisaties (co-producties), ook internationaal, en kortlopende projecten die leiden tot toonmomenten. Kies uit het menu hieronder om meer te weten over de voorbije producties.

Vloeibare Tijden

Ergens in een museum loopt een tentoonstelling over migratie. 12 levende getuigen vertellen hun persoonlijk verhaal aan bezoekers. Alle 12 vluchtelingen. Alle 12 uit een ander land, een andere cultuur, een andere tijd. De ene is gevlucht voor de heksenvervolging, de ander voor een overstroming van verschillende continenten door de opwarming van de aarde. Verleden, heden en toekomst komen met elkaar in verbinding op deze plek. Als bezoekers de ruimte verlaten, en de getuigen in stilte achterblijven, stellen ze zichzelf altijd opnieuw diezelfde vraag. Waarom?

 

Met Vloeibare Tijden wordt door de spelers getoond dat vluchten, uitwijken en gedwongen je land moeten verlaten een fenomeen van alle tijden is. Ook vandaag is het brandend actueel, en laat het een groot deel van de mensen in verscheurdheid achter.

 

 

Vloeibare Tijden is een Sering productie.


Spel: Yussef Aharar, Samira Allouch, Amina Belorf, Lukas Bulteel, Seline Caymaz, Sibelle Caymaz, Wouter Fierens, Denzel Obasi, Sam Schürg, Simona Stoica, Linda Vandewalle, Neslihan Yapici.

 

 

Voorstellingen op 23 en 30 november, 7 en 8 december om 20u, en op 2 en 9 december om 15u.

 

Reservaties: info@sering.be of bel 03 272 03 30

Tickets €7 en €5 (+65/-12)

 

Wenst U extra info over dit event? Contacteer ons.