Sering vzw realiseert langlopende projecten (producties), projecten in samenwerking met of in opdracht van andere organisaties (co-producties), ook internationaal, en kortlopende projecten die leiden tot toonmomenten. Kies uit het menu hieronder om meer te weten over de voorbije producties.

Ons Verhaal gaat op reis!

Je kunt geen nieuws meer lezen of het gaat er over dat er nu écht iets moet gebeuren. Toch brengen we de krant naar het oud papier en denken we dat we ons deel hebben gedaan om de wereld te redden.  En we zetten de kachel een graadje hoger, want de zolder is net geïsoleerd. Waarom is de mens geneigd zo snel te stoppen met nadenken, blijken we zo snel tevreden na een enkele ‘goede’ daad?

Enkele jongeren krijgen het behoorlijk op de heupen van al die tegenstrijdige acties en roepen de oudere generaties op het matje.

Ons verhaal
is een samenwerking tussen Sering en Debajehmujig storytellers (Wikwemikong- Unceded Indian Reserve- Noord Canada), beiden partners van Worldcarrousel.

De Sering spelers (tussen 12 en 74 jaar) staan live op de scène,  de Debajehmujig ploeg geeft virtuele input.

Een voorstelling voor jong en oud.
Deze voorstelling kwam tot stand met steun van


Dit project werd in kader van 'Grey Matters uitgevoerd met de steun van de Europese Commissie via de GRUNDTVIG-actie van het Europese 'Een Leven Lang Leren Programma'. De Europese Commissie en het Nationaal Agentschap kunnen niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van dit project, deze is uitsluitend de verantwoordelijkheid van de uitgever.

Wenst U extra info over dit event? Contacteer ons.