Sering vzw realiseert langlopende projecten (producties), projecten in samenwerking met of in opdracht van andere organisaties (co-producties), ook internationaal, en kortlopende projecten die leiden tot toonmomenten. Kies uit het menu hieronder om meer te weten over de voorbije producties.

Dwarreloogst

Na een burn-out/depressie wordt verwacht dat je uiteindelijk de draad weer oppikt en opnieuw aansluit bij de samenleving. Dwarreloogst is geschreven vanuit het gevoel niet aan die verwachting te kunnen voldoen.

 

Dwarreloogst is in première gegaan in maart 2016 en kon op veel bijval rekenen. De laatste voorstelling werd gespeeld in februari 2017.  Maar omdat de inhoud brandend actueel is en de vraag voor herneming blijft, wordt Dwarreloogst vanaf september 2017 terug aangeboden.

 

Dwarreloogst is het verhaal van een vrouw die na een lange periode van ziekte de kracht en de wil niet meer vindt om terug in haar oude leven te stappen. Ze raakt meer en meer verwijderd van de buitenwereld en dreigt zichzelf op te sluiten in haar binnenwereld.

 

De tekst werd geschreven en wordt gebracht door actrice Rebecca Huys, die met dit persoonlijk verhaal uiteindelijk het verhaal van velen heeft beschreven.

 

Rebecca is een voorstander van vertraging.


Publieksreactie:

“Rebecca geeft woorden aan dat wat veel mensen nu doormaken. Authentiek, kwetsbaar en krachtig.

Recht vanuit het hart. Dat komt binnen in mijn hart.”  – Greet

Wenst U extra info over dit event? Contacteer ons.